Termeni și Condiții

Termeni și condiții de utilizare

Termenii și condițiile de utilizare sunt aplicabile site-ului www.lmpc.ro. Acest document conține condițiile care trebuie respectate pentru utilizarea site-ului de catre orice persoană care utilizează serviciile și informatiile continute de acest site. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastră este condiționată de respectarea Termenilor și Condițiilor de acces și utilizare detaliate mai jos precum și de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesati site-ul și când îl parcugeți și utilizați, dumneavoastră acceptați implicit și neconditionat. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni și aceste conditii de utilizare, nu utilizati acest site. Putem modifica periodic acesti Termeni și vom posta o copie a Termenilor și Condițiilor ce au fost modificați pe acest Site. Veți fi obligați de astfel de Termeni actualizați de la momentul în care sunt postați pe acest site. Vă sfatuim să vizitați periodic acest site și această pagina web pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice schimbări care au fost făcute. LandMaris Prod&Cons, proprietarul legal al site-ului www.lmpc.ro este o societate comercială română inregistrată la Registrul Comertului sub nr. J32/914/2014, Bucuresti, CIF 33728320, avand sediul social în Str. Primăverii, Nr. 75, Loc. Șura Mare, Jud Sibiu. Termenii și condițiile de utilizare a site-ului împreună cu Politica de confidențialitate – cookie precum și cu Politica de Securitate privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal stabilesc bazele colectării, utilizării și dezvăluirii anumitor informații personale de la dumneavoastră. Utilizarea de către dvs. a acestui site înseamnă intelegerea și acceptarea termenilor și condițiilor.

Acces

Ne rezervăm dreptul de a restricționa anumite zone ale acestui site. În cazul în care orice zona a site-ului va solicita să vă înregistrați, sunteti de acord să furnizați detalii adevărate, exacte, curente și complete, inclusiv, precum numele, numarul de telefon, o adresa de e-mail valida sau orice alte informatii solicitate. Sunteți de acord să vă actualizati informatiile despre cont, daca este necesar, pentru a le mentine corecte. LandMaris Prod&Cons va folosi informatiile dvs. de cont în conformitate cu politicile sale.

Sunteți de acord să ne anunțați imediat orice utilizare neautorizata a numelui dvs. de membru, a parolei sau a contului dvs. LandMaris Prod&Cons nu va fi responsabil pentru orice pierderi generate de utilizarea neautorizata a contului dvs. și sunteti de acord să despagubiți LandMaris Prod&Cons pentru orice utilizare necorespunzătoare, neautorizată sau ilegală a datelor dvs.

Licența pentru utilizarea site-ului

LandMaris Prod&Cons va acorda o licenta limitata, neexclusiva, netransferabila pentru accesarea și utilizarea site-ului în conformitate cu acesti Termeni. Orice utilizare a Site-ului care nu este permisa în mod expres în conformitate cu acesti Termeni este strict interzisă

Proprietatea intelectuală

Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate, sonore sau nu, precum și toate lucrarile integrate în acest site sunt proprietatea LandMaris Prod&Cons sau a unor terti care au autorizat LandMaris Prod&Cons sa le utilizeze. Aceatea sunt protejate în conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor și drepturile conexe, precum și la protectia desenelor și modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat, ale imaginilor (partiale sau totale) și ale oricaror informatii care sunt reproduse aici nu sunt autorizate decat cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosințe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare și/sau comerciale și/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispozițiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partială sau integrală a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor informatii care il compun, fără a se fi obținut în prealabil autorizația de la LandMaris Prod&Cons, este strict interzisă și constituie o infracțiune de contrafacere, care se pedepseste conform legislației în vigoare.

Toate drepturile de proprietate asupra drepturilor de proprietate intelectuală și asupra oricarui conținut licențiat furnizat pe acest site sunt proprietatea detinatorilor respectivului conținut și pot fi protejați de legile și tratatele aplicabile în materie de drepturi de autor sau de alte drepturi de proprietate intelectuală și care sunt supuse restrictiilor de utilizare în temeiul acestor legi sau tratate.

Puteti utiliza acest site pentru scopurile dvs. de informare și puteti face o copie a paginilor acestui site, dar numai pentru utilizarea interna în cadrul afacerii dvs. și cu condiția să păstrați în mod constant toate notificările privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate. Orice modificare, transmitere, copiere sau utilizare a continutului acestui site în scopuri publice sau comerciale (altele decat utilizarea interna a afacerii) este interzisa. Urmatoarele sunt marci inregistrate sau marci comerciale inregistrate ale LandMaris Prod&Cons: denumirea, logo-ul, designul LandMaris Prod&Cons. Site-ul poate contine marci comerciale, marci de servicii, grafica și logo-uri terte.

Restricții

Sunteți de acord ca nu veți: 

(i) utiliza site-ul pentru a reproduce, transmite, afisa sau distribui materiale protejate prin drepturi de autor în orice mediu sau prin orice metoda, fără permisiunea expresă scrisă a LandMaris Prod&Cons;

(ii) să copiați, să stocați, să editați, să modificați, să pregătiți orice lucrare derivată sau să modificați în vreun fel continutul furnizat pe acest Site; 

(iii) folosiți site-ul nostru în orice mod care încalca acești Termeni.

Sunteti de acord ca nu veți: 

(a) impersona orice persoana sau entitate sau să prezentați în mod greșit afilierea dvs. la orice alta persoană sau entitate;

(b) să faceți spam, preluare de adrese de e-mail sau alte informatii personale sau orice alta activitate cu scopul de a obtine liste de utilizatori sau orice alte informatii, inclusiv, disponibile în Site; 

(c) trimite e-mailuri prin intermediul site-ului; 

(d) incercați să obtineți acces neautorizat la alte sisteme informatice prin intermediul Site-ului; 

(e) să utilizați Site-ul în orice mod care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta Site-ul sau să interfereze cu utilizarea de catre Site a oricaror alte parți.

Politica de confidențialitate și transmiterea informațiilor

Dacă nu este menționat altfel în acești Termeni și condiții, utilizarea de către dvs. a acestui site face obiectul politicilor LandMaris Prod&Cons. În afară de informațiile de identificare personală, care sunt acoperite de politicile noastre, orice material pe care îl transmiteți sau îl postați pe acest site este considerat neconfidential. LandMaris Prod&Cons nu are obligații în ceea ce privește acest material. Orice comunicari și alte materiale pe care le transmiteți sau le postați pe acest site sunt și rămân proprietatea noastră și prin trimiterea acestora sunteți de acord că putem utiliza acele informații pentru orice scop, fără ca nicio compensație să fie plătibilă de noi pentru dvs.

Renunțare la răspundere

Orice utilizare a acestui site este pe propriul dvs. risc. În măsura maximă permisă de lege, LandMaris Prod&Cons exclude toate garanțiile, fie exprese, fie implicite. LandMaris Prod&Cons nu face nicio declarație și nu acordă nicio garanție că acest site nu va fi corupt, atacat, virusat, interferențiat, hacking-uit sau alte intruziuni de securitate.

În timp ce ne-am străduit să furnizăm informații exacte și complete, acest site va este oferit gratuit și nu putem fi răspunzători față de nici o persoană pentru orice pierdere sau deteriorare care poate aparea direct sau indirect din utilizarea acestui Site (sau orice incapacitate să o utilizați) sau oricare dintre informațiile conținute pe acest site. Toate informatiile despre proprietăți pe acest site sunt supuse posibilității unor erori, omisiuni, schimbari de pret, condiții de închiriere sau alte condiții, vânzare prealabilă, sau retragere fără notificare. Toate opiniile, ipotezele sau estimările conținute în acest site sunt numai un exemplu și nu pot reprezenta opinii oficiale.

Răspunderea

In niciun caz, LandMaris Prod&Cons nu va fi răspunzator pentru vătămări indirecte, generale, speciale, incidentale, consecvente sau alte daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea profitului, intreruperea afacerii, coruperea dosarelor, pierderea informatiilor despre afaceri sau orice altă pierdere pecuniară) în legatura cu Site-ul în orice mod sau în legatura cu utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizării Site-ului. Nicio informatie, pret sau opinie scrisă sau oferită de LandMaris Prod&Cons sau alte parti nu vor crea o garantie și nici dvs., nici o terță parte nu vă puteți baza pe astfel de informații sau sfaturi.

Despăgubiri

Veți despăgubi și veți păstra despăgubirile LandMaris Prod&Cons împotriva tuturor pierderilor, costurilor, cererilor sau cheltuielilor (directe sau indirecte) rezultate din
(i) orice afirmatie ca operarea, detinerea sau utilizarea site-ului sau a oricarei parti a acestuia în contradictie cu acestea Termenii, în orice mod sau orice materiale sau informatii pe care ni le trimiteti, incalca drepturile de autor sau drepturile de proprietate intelectuala ale oricarei terte parti;
(ii) utilizarea sau utilizarea incorecta a Site-ului.

Link-uri către terțe părți

Nu suntem responsabili pentru continutul sau politicile de confidentialitate ale link-urilor catre site-uri ale tertelor parti, pe care le puteti gasi pe siteul nostru sau pentru modul în care sunt tratate informatiile despre utilizatorii lor. In special, cu exceptia cazului în care se mentioneaza în mod expres, nu suntem agenti pentru aceste site-uri sau agenti de publicitate și nici nu suntem autorizati sa facem declaratii în numele lor. În orice caz, ar trebui sa citiți politicile și termenii și condițiile de utilizare ale terțelor parți.

Cum folosim informațiile dvs. pentru marketing?

Putem împărtăși informațiile dvs. în cadrul parteneriatelor internationale, companiilor de grup și organizatiilor afiliate și cu partenerii noștri de afaceri în scopuri de marketing sau vă putem trimite informatii despre proiectele noastre, bunurile și serviciile altor terte parți. Noi sau orice alți parteneri de afaceri vă putem contacta, direct sau prin agenții nostri, prin posta, telefon, fax, email, SMS sau alt serviciu de mesagerie electronica cu oferte de bunuri și servicii sau informatii care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra. Furnizand numarul dvs. de fax, numerele de telefon sau adresa de e-mail pe care sunteti de acord sa fiti contactat prin aceste metode în aceste scopuri. Daca nu doriti sa primiti informatii de marketing fie de la noi, fie de la partenerii nostri de afaceri, va rugam sa indicati acest lucru daca este necesar în formularul de contact sau sa ne contactati prin e-mail la sau prin fax sau posta/curier.

Cum protejăm informațiile?

Oferim utilizarea unui server securizat și a tehnologiei de criptare Secure Socket Layers (SSL) pentru a va proteja informatiile. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site, acceptati riscurile inerente în acest sens, incluzand, dar fără a se limita la, riscurile de securitate legate de interceptare, acces neautorizat, riscurile de fisiere corupte și riscurile virusilor sau alte dispozitive daunatoare.

Acordul dvs. în vederea utilizării informațiilor personale

Prin furnizarea informatiilor dvs. personale, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale (nume, prenume, e-mail, telefon, societate, functie detinuta în societate sau orice alta informatie ne furnizati), în scopurile de mai sus. Daca ne oferiti informatii despre o alta persoana, confirmati ca v-au desemnat sa actionati pentru ei, sa acceptati prelucrarea datelor personale ale acestora, inclusiv datele personale sensibile și ca le-ati informat cu privire la identitatea noastra și la scopurile pentru care datele lor personale vor fi prelucrate. Cand le contactam pentru prima oara, le putem spune de unde le primim informatiile. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica de Securitate privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Pentru informatii despre modul în care folosim cookie-uri, semnalizatoare web și alte dispozitive pentru a monitoriza comportamentul utilizatorilor, consultati Politica de cookie-uri.

Generalități

Sunteti de acord ca veti respecta toate legile relevante aplicabile utilizarii de catre dvs. a acestui site.
LandMaris Prod&Cons sau partenerii săi de afaceri pot prezenta reclame sau materiale promoționale pe sau prin intermediul Site-ului. Afacerile dvs. sau participarea la promoțiile unor agenți de publicitate terță parte pe sau prin intermediul site-ului se află exclusiv între dvs. și o astfel de terță parte, iar participarea dvs. este supusă termenilor și condițiilor asociate publicității sau promoției respective. LandMaris Prod&Cons nu este răspunzator pentru nicio pierdere sau daună de orice natură cauzată ca urmare a unor astfel de tranzacții sau ca rezultat al prezenței unor astfel de materiale ale terțelor părți pe Site.
Legăturile de pe acest site pe care le afișam pot duce la site-uri ale terțelor părți. Conținutul, precizia și funcția unor astfel de site-uri nu se află sub controlul LandMaris Prod&Cons și nu putem accepta nici o responsabilitate pentru aceste site-uri web și nici nu sustinem continutul acestor site-uri ale tertelor parti. In special, orice tranzactie pe care o aveti cu acesti operatori de site-uri web ale terțelor parti va fi în conformitate cu termenii și condițiile acelui operator de site web.
Accesul la toate sau orice parte a Site-ului poate fi suspendat temporar și fără notificare.
În cazul în care o dispozitie a acestor Termeni este considerata de o instanță de judecată ca fiind ilegală, nevalabilă sau inaplicabilă, prevederile ramase vor rămâne în vigoare și prevederea respectivă va fi înlocuita.
Nerespectarea de catre noi a unui drept sau a unei cai de atac în conformitate cu acesti Termeni nu constituie o renuntare la acest drept sau cale de atac.
Acesti Termeni stabilesc intreagul acord intre parti în legatura cu utilizarea acestui Site și înlocuiesc toți ceilalți termeni și condiții care se presupune că vor fi aplicate.

Drept aplicabil

Termenii și Conditiile se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și Condițiilor este limba româna. În caz de litigiu, numai instantele românesti vor fi considerate competente.

Actualizat la data de 20.10.2020