Servicii

GDPR

Având în vedere faptul că pentru nerespectarea legislației GDPR nivelul sancțiunilor este foarte mare (amenda maximă în vigoare este de 20 milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri mondială a grupului din care face parte compania), obiectivul nostru este de a identifica și realiza
procese și documente ușor de implementat.

Am elaborat și implementat documentația de aliniere la prevederile Regulamentului European 679/2016 în companii din diverse sectoare de activitate: consultanță în afaceri, producție (300 salariați), servicii, instituții publice medicale (spital orășenesc).

Cuprinde următoarele activități

Noi audităm profesionist procesele interne, selectăm informațiile relevante și cu impact asupra protecției datelor personale. Misiunea noastră este de a elabora documentația de aliniere cu integrarea procedurilor interne și fără a crea discomfort sau a complica procesele actuale.

Documentația este discutată cu dumneavoastră, agreată și transmisa în format editabil pentru a permite revizuirea acesteia cu ușurință. Ne implicăm în procesul de implementare prin acordarea suportului necesar pe o perioadă de 3 luni de la finalizarea proiectului.

Pentru mai multe detalii despre serviciile HR prestate și oferte de preț, trebuie doar să ne contactați și în cel mai scurt timp o să primiți informațiile cerute.

Ia legătura
cu noi!

Lasă-ne câteva informații despre tine, iar unul dintre colegii noștri va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!