Consultanță
în afaceri

Experiență

Experiența profesională de peste 20 de ani în management și formarea echipelor, îmbină o gamă largă de domenii de activitate, de la industria serviciilor-automotive, alimentară, la industria textilă și construcții, respectiv, producție, logistică, servicii și vânzări. 

Dezvoltăm echipe de la 10 pana la 500 de angajați. În ultimii 10 ani, experienţa managerială a fost îmbogățită de proiecte de consultanță pentru start-up-uri și asistență în afaceri combinate cu activități de training si coaching, derulate special pe teme de planificare strategică, leadership și management, comunicare și analiză comportamentală și vânzări.

Concluzia în urma celor peste 20 de ani de activitate este, că cea mai importantă resursă a unei companii, sunt oamenii care lucrează pentru acea companie. Rezultatele apar și se datorează în principal muncii în echipă și dorinței tuturor celor implicați, de a participa activ la o călătorie de creștere benefică pentru toată lumea.

Ioan și-a propus să ajute oamenii (organizațiile) să obțină claritate, sprijinindu-i în creșterea conștientizării și în acceptarea, în totalitate, a responsabilității pentru rezultatele din viața lor și integrarea în cadrul organizției a conceptului de viață echilibrată din punct de vedere personal, profesional și social .

Ia legătura
cu noi!

Lasă-ne câteva informații despre tine, iar unul dintre colegii
noștri va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!