Servicii

Salarizare

Firmele pot redirecționa timpul și efortul pentru derularea altor activități mult mai importante pentru dezvoltarea afacerii.

Cuprinde următoarele activități

Bugetare

Vrei să mărești salariile angajatilor sau să le oferi o grilă de bonusuri pentru performanțele profesionale, dar nu poți evalua cum îți vor afecta bugetul aceste cheltuieli? Sau te afli în situația în care ești nevoit să faci reduceri salariale în următoarele luni?

Am analizat provocările cărora trebuie să le găsești rezolvare și am anticipat nevoile tale. Pentru aceasta te ajutăm să faci scenarii de bugetare în perioade de criză, dar nu doar și să evaluezi cu cifre concrete măsurile pe care dorești să le implementezi.

Avem în vedere costurile salariale, operaționale și cheltuielile neprevăzute. Avem specialiștii disponibili să te ajute în procesul de introducere a datelor și analiză, astfel încât te poti baza tot pe noi ca să interpretăm împreună datele și să iei cele mai bune decizii pentru business-ul tău.

Pentru mai multe detalii despre serviciile HR prestate și oferte de preț, trebuie doar să ne contactați și în cel mai scurt timp o să primiți informațiile cerute.

Ia legătura
cu noi!

Lasă-ne câteva informații despre tine, iar unul dintre colegii noștri va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!