Imaginea de sine.
Curs Gratuit

In mod sigur cu totii stim ca am putea face lucrurile mai bine ca in prezent. In mod sigur ati avut o idee in ultimele sase luni care daca ar fi fost pusa in practica poate var fi crescut venitul, v-ar fi facut sa fiti mai sanatosi, v-ar fi facut sa aveti relatii mai bune cu cei dragi……. DAR?

Hai sa afli:

 • De ce facem lucrurile pe care le facem, chiar daca stim ca nu ne sunt de folos!
 • De ce nu facem lucrurile pe care stim ca ar trebui sa le facem!
 • Ce trebuie sa facem pentru a ne schimba comportamentul!

1. Mintea - prieten sau inamic

Multi oameni fac marea greseala sa creada ca rezultatele lor reprezinta potentialul lor. De aceea vom discuta despre:

 1. Operatiunile si procesele creative din minte si felul in care ne influenteaza rezultatele pe care le realizam in viata; 
 2. Ciclu de invatare; 
 3. Importanta atitudinii in realizarea rezultatelor;
 4. Importanta faptului ca doar concentrarea pe performantele actuale, ne limiteaza potentialul de crestere;
 5. Importanta tehnicilor de invatare si de schimbare a comportamentului in imbunatatirea rezultatelor.

2. PROCESUL SCHIMBARII GANDIRII si ACCEPTAREA unei alte REALITATI

In aceasta intalnire vom discuta importanta procesului schimbarii:

 • Influenta zonei de confort;
 • Folosirea ratiunii in viata noastra;
 • Depasirea fricilor pentru realizarea schimbarii;
 • Importanta constientizarii.

3. Importanta presupozitiilor

Sunt credinte convenabile care daca ar fi considerate ca adevarate ne-ar permite sa obtinem rezultate mai bune pentru noi insine si mai ales atunci cand lucram cu oamenii.

Daca ai accepta si integra in viata ta personala si profesionala  urmatoarele presupozitii:

 • ficare om are un model unic al lumii;
 • respect reprezentarea lumii altor oameni;
 • reprezentarea lumii nu este teritoriu;
 • oamenii nu sunt asa cum se comporta;
 • semnificatia oricarui comportament depinde de contextul in care apare acesta;
 • orice comportament are o intentie pozitiva;
 • cea mai importanta informatie despre o persoana in acest moment, este modul in care acea persoana se comporta;
 • fiecare face ce poate mai bine cu resursele pe care considera ca le are la momentul actual;
 • nu exista oameni lipsiti de resurse, doar stari in care nu exista resurse;
 • oricine are toate resursele de care are nevoie pentru a reusi si pentru a-si atinge obiectivul dorit;
 • persoana cu cea mai mare flexibilitate comportamentala are cea mai mare influenta asupra celorlalti;
 • nu exista esec, doar feedbak;
 • oricine este stapanul propriei sale minti, si astfel si stapanul propriilor sale rezultate;
 • semnificatia comunicarii este raspunsul pe care il obtii. responsabilitatea pentru comunicare se afla la persoana care comunica nu la persoana care receptioneaza;
 • rezistenta unei persoane (subaltern,client, mebru de familie), este semnul lipsei unei relatii.

Campanie ABC-ul dezvoltarii personale

Dezvoltarea personală poate avea întelesuri diferite si nu reprezintă același lucru pentru toată lumea.Dezvoltare personală poate sa înseamne: creșterea încrederii în sine, spiritualitate, gestionarea stresului, ieșirea din zona de confort, atingerea succesului, autocunoaștere, relații armonioase, stabilirea si indeplinirea obiectivelor si posibil multe altele.

Pentru mine dezvoltarea personală înseamna sa acționez intentionat în fiecare zi, atât cat pot, in directia stabilită de mine, si să constientizez importanta acțiunilor mele în realizarea rezultatelor dorite si a unui echilibru intre sănătate, familie, cariera, hobyuri si relații.

Putem trăi in mod involuntar (neintenționat), de cele mai multe ori pe pilot automat, având parte de realizări sau eșecuri mai mici sau mai mari după cum ne-au invațat si ne-au permis circumstanțele exterioare (familie, sistem educațional,sistemul economic, sistemul politic, mas media, colegi si cunostinte), de cele mai multe ori pentru fericirea lor si nu pentru fericirea noastră, sau.

Putem trăi in mod intenționat, constientizând în fiecare moment al vieții noastre faptul, că suntem singurii responsabili atât de realizări cât și de eșecuri, de tot ce se intamplă in viața noastră, si că dispunem de toate resursele pentru a ne indeplini cele mai indrăsnețe obiective și vise, iar dacă noi vom fi fericiți, atunci cei care merită sa fie importanți pentru noi, vor fi si ei fericiti.

De foarte multe ori ne propunem anumite schimbari, sa ne indeplinim anumite vise, dorinte si, de cele mai multe ori dupa un timp fie am renunțat, fie am inaintat foarte puțin și cu un efort foarte mare spre ceea ce ne-am propus. Din punctul meu de vedere, pentru a avea rezultatele dorite în viata noastră, cel mai important aspect, este să aflăm modul in care funcționează mintea umană, modul în care o folosim, ascultarea şi înţelegerea dialogului nostru interior, cu observarea importantei gândurilor noastre si impactul lor asupra dezvoltarii noastre pe plan fizic, mental și spiritual și analizarea și corelarea acestor aspecte cu evenimentele (plăcute sau mai putin plăcute) din viata noastră. Aceste informatii eu le consider temelia procesului de dezvoltare personala, la fel cum este invatarea alfabetului pentru a invata sa scrii si sa citesti. Pînă când nu ințelegem ca trebuie sa reusim sa integrăm în felul în care ne trăim viața, aceste informații în mod constient, vom continua să ne facem planuri, să citim cărti, să mergem la cursuri cu diverse teme de dezvoltare personala si in cele din urma , de foarte multe ori, să dăm vina pe alții si pe soartă.

Va astept la un program de 3 intalniri a cate 2 ore saptamanal in care v-om pune bazele dezvoltarii personale si a unor schimbari durabile in viata voastra personala si profesionala.

Costul programului este de 210 lei.

Bonus: o sesiune de unu la unu in care v-om discuta cel mai arzator subiect/problema ta si v-om stabili un plan de actiune. Pentru a avea impact major asupra dumneavoastra grupul v-a fi de maxim 8 persoane.

Program

Luni: 10:00 -12:00 sau 18:00-20:00

Joi: 18:00 – 20:00

Pentru elevi si studenti este gratis luni in intervalul orar 15:00-17:00.

Înscrie-te!