Abonare Newsletter

Dragi prieteni,

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în comunitatea LandMaris Prod&Cons.
LandMaris Prod&Cons respectă Regulamentul European privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR).
Vă asigurăm că datele dumneavoastră transmise către noi au fost și sunt tratate cu întreagă atenție, iar măsurile organizatorice și tehnice implementate de noi asigură confidențialitatea și utilizarea datelor dumneavoastră exclusiv pentru a vă oferi cea mai bună experiență în relația cu noi.
Având în vedere cerințele Regulamentului European, vă rugăm să vă exprimați acordul explicit privind prelucrarea datelor de a menține legătura cu dumneavoastră în aceleași condiții foarte bune.

Scopul prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scop contractual și legal. Temeiul prelucrării este constituit din acordul dumneavoastră și prevederile legale aplicabile. Datele personale ale dumneavoastră sunt prelucrate pe toată durata acordului dumneavoastră. În fiecare mesaj pe care vi-l trimitem veți găsi opțiunea de revocare automată a consimțământului (dezabonare) prin transmiterea unui mail la adresa office@lmpc.ro. Mai exact, noi prelucrăm datele cu caracter personal în următoarele scopuri:

Prelucrarea datelor în alte scopuri decât cele contractuale și legale, o vom realiza numai pe baza consimțământului dumneavoastră.

Drepturile dumneavoastră

Regulamentul conferă mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează date personale. Iată mai jos, pe scurt, care sunt drepturile dumneavoastră:

Contact și suport privind datele dumneavoastră

Toate aceste drepturi le puteți exercita printr-o cerere scrisă și transmisă către noi prin:

Pentru orice nelămuriri sau nemulțumiri că puteți adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin e-mail la office@lmpc.ro , iar dacă sunteți de părere că v-am încălcat vren drept privind acest subiect, vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Nu în ultimul rând, vom aplica în continuare toate măsurile tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor dumneavoastră personal, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii ori accesului neautorizat asupra lor.

Rămânem partenerul dumneavoastră responsabil și foarte atent în ceea ce privește datele personale. Bucurați-vă de experiențe excepționale, de fiecare dată!

Vă mulțumim pentru încredere!