Servicii

Cadouri
corporate

Producem și comercializăm diverse produse destinate protocolului adresate organizațiilor din toată țara cu scopul de a le susține sistemele de management în a obține o mai bună consolidare a relațiilor de afaceri.

Cadourile noastre sunt ideale pentru stabilirea unui raport cordial cu partenerii, colaboratorii, colegii sau angajații, sau pentru a marca o ocazie
specială: Crăciun, Paște, aniversare, eveniment al companiei. 

Cadourile corporate sunt acele cadouri special gândite și achiziționate pentru angajați sau pentru clienți, de către conducerea unei companii.

Cadourile corporate pot fi dăruite în semn de apreciere, pentru a premia anumite eforturi pe urma cărora compania a avut de câștigat. 

Este o carte de vizită a firmei care arată implicarea sa în anumite evenimente importante pentru comunitate.

Având în vedere cele de mai sus noi propunem următoarele variante:

Personalizarea, în viziunea noastră înseamnă să acordăm o atenție deosebită alegerii, să punem o amprentă asupra conținutului și formei. Un
cadou potrivit nu înseamnă neaparăt un efort financiar, pentru că deși scump un anume tip de cadou poate să nu fie potrivit destinatarului. Gestul de “a dărui” aduce emoție în inima celui care îl primește iar noi ne dorim să amplificăm impactul prin a-l transforma într-un “cadou de suflet” iar destinatarul cadourilor să simtă emoția poveștii și efortul nostru în a creea mai mult decât un obiect.

Mai mult, ne dorim să oferim clienților noștri un serviciu de configurare și livrare a unui cadou în maxim 180 min.

Pentru mai multe detalii despre serviciile HR prestate și oferte de preț, trebuie doar să ne contactați și în cel mai scurt timp o să primiți informațiile cerute.

Ia legătura
cu noi!

Lasă-ne câteva informații despre tine, iar unul dintre colegii noștri va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!